Etsi

Axon Hill Tutoring

Järjestämme yksityisopetusta ala- ja yläkoululaisille sekä lukiolaisille. Kaikki opetuksemme on toteutettu alusta alkaen online-opetuksena. Meidän kanssamme oppiminen on tehty helpoksi ja vaivattomaksi, sen takaavat: 
 • Kokeneet ja innostavat opettajat 
 • Kognitiivisen oppimisen menetelmät 
 • Oppilaan tarpeista lähtevä opetus 

Opetuksellamme on tyytyväisyystakuu, voit peruuttaa ensimmäisen tunnin jälkeen maksutta.

Matematiikan online-yksityisopetusta on saatavilla myös englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi pätevien ja kielitaitoisten opettajien toimesta.

Kokeneet ja innostavat opettajat

Opettajamme ovat taitavia ja kokeneita, koulutukseltaan luokanopettajia, aineenopettajia tai erityisopettajia ja omaavat erinomaiset kommunikaatiotaidot. He ovat erityisen taitavia herättämään innostuksen oppimista kohtaan ja auttamaan oppimisen ilon löytämisessä. Opettajamne varmistavat sen, että oppiminen sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli yhteistyö opettajan kanssa ei jostain syystä sujuisi, voit vaihtaa opettajaa. Opettajamme toimivat eettisten pelisääntöjemme mukaan, saman koulun opettaja ei anna yksityisopetusta oman koulunsa oppilaille. Opettaja on vaitiolovelvollinen oppilaansa asioihin liittyen.

  Kogntiivisen oppimisen menetelmät

  Oppiminen voi tuottaa iloa! Käytämme tutkimustiedon avulla tehtyjä havaintoja siitä, miten oppiminen tulisi järjestää, jotta se olisi mahdollisimman tehokasta. Oppimisen tiede tutkii, miten ihminen oppii. Se tutkii muistia, käsitteiden muodostumista ja ymmärtämistä. Tutkimuskohteina on myös huomio ja aivojen toiminnot oppimisen aikana. Sen löytöjen avulla voimme kehittää tehokkaampia oppimisstrategioita. Opiskelijamme voivat saada myös perehdytystä opiskelutekniikoihin, joiden avulla oppiminen varmasti sujuu. Lue lisää blogistamme!

   Oppijan tarpeista lähtevä opetus

   Teemme oppilaalle aina alkukartoituksen, jossa kartoitamme oppilaan tarpeet oppimisen suhteen. Olipa tavoitteena numeroiden nostaminen, tietyn arvosanan saavuttaminen, läpipääseminen kurssista tai oppiaineesta, opiskelumotivaation kohentaminen tai itsetunnon parantaminen opiskelun suhteen, opettajamme auttavat siihen pääsemisessä. Me autamme kohti toivottua lukio- tai korkeakoulupaikkaa. Yksityisopetuksessa on mahdollista läpikäydä asioita kaikessa rauhassa opettajan kanssa ilman ryhmäopetuksen opetukselle asettamia vaatimuksia, yksilöllisesti ja itselle sopivaan tahtiin. Opettaja varmistaa, että aiheet, joita on opiskeltu on varmasti sisäistetty ja oppilaalla on aina mahdollisuus esittää kysymyksiä. Online-opetuksessa tarvitaan nettiyhteyden lisäksi vain läppäri, tabletti tai älypuhelin ja rauhallinen tila, kuten oma huone oppituntia varten.

   Miksi opiskelua netin avulla?
   • Etäopiskelu on turvallista. Lähikontaktia ei tarvita.
   • Opiskelu on tehokasta ja vaivatonta. Käytämme laadukasta ja helppoa teknologiaa ja koulutamme opettajiamme online-opetuksessamme niin, että teknologia todella auttaa oppimisessa.
   • Opiskella voit missä vain, matkoihin opetuspisteeseen ei kulu aikaa. Ennen ensimmäistä opetustuokiota saat selkeät ohjeet, miten opetusyhteys muodostetaan.
    Kiinnostuitko? Katso lisätiedot opetuspaketeistamme tästä ja löydät teille parhaiten sopivan opiskelun tuen:

    Opetustarjonta